Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noile cabluri Optimate pentru conectarea echipamentelor incalzite
14 Oct

Noile cabluri Optimate pentru conectarea echipamentelor incalzite

Publicat de: Motoboom

Unul dintre cei mai mari furnizori de solutii inteligente pentru bateriile si sistemele electrice ale autovehiculelor, compania Tecmate, a lansat pe piata o noua gama de cabluri si adaptoare Optimate pentru conectarea echipamentelor moto incalzite la bateria motocicletei, ATV-ului, snowmobilului, etc.


Cele mai importante produse din aceasta colectie sunt: cablul de conectare la baterie Optimate O21 cu conector DC, adaptorul Optimate O45 cu un conector DC la un capat si 2 conectori DC la celalalt capat, adaptorul Optimate O35 cu un conector SAE la un capat si 2 conectori DC la celalalt capat, adaptorul Optimate O39 de la conexiune DIN 12mm la conexiune DC sau adaptorul Optimate O67 de la un conector SAE la conector DC 2,5mm.


Tot in aceasta colectie mai putem include si cablu de alimentare Optimate O30 pentru geanta sau cutia pentru depozitarea bagajelor. Acesta este un cablu ideal pentru gentile care se monteaza pe rezervorul motocicletei sau ATV-ului, transformand geanta intr-un compartiment impermeabil cu conexiune la bateria vehiculului. Optimate O30 vine cu mufe de conectare DC si SAE si un adaptor de la conexiune DC 2,5mm la conexiune SAE.


Cei de la Tecmate mai pun la dispozitia clientilor si un incarcator USB rezistent la intemperii. Optimate O103 este prevazut cu un conector DC 2,5mm la un capat si un conector USB la celalalt capat, fiind ideal pentru incarcarea diferitelor dispozitive mobile cu conexiune USB: echipament incalzit, telefon mobil, GPS, tableta, etc.


Compania Tecmate este liderul mondial in producerea instrumentelor inteligente pentru intretinerea, diagnosticarea, testarea sau incarcarea bateriilor, in special cele destinate vehiculelor powersports: motociclete, scutere, ATV-uri, side-by-side-uri, snowmobile, jetski-uri, barci, etc. Motoboom este importatorul oficial al produselor Tecmate Optimate in Romania, toata gama de produse Tecmate regasindu-se pe pagina web www.motoboom.ro/tecmate.