Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noile ATV-uri sportive Honda TRX
06 Ian

Noile ATV-uri sportive Honda TRX

Publicat de: Motoboom

Se zvoneste ca japonezii de la Honda pregatesc cea de-a doua generatie pentru ATV-urile sportive din seria TRX. Fanii acestor modele de ATV-uri au avut de asteptat aproape un deceniu pentru noile versiuni Honda TRX, primul model din aceasta serie fiind lansat in urma cu zece ani.


Conform unei publicatii din America, cei de la Honda vor echipa quad-ul TRX450R cu acelasi motor care propulseaza motocross-ul Honda CRF450R. Constructorul nu a oferit nicio informatie oficiala despre acest lucru, insa aceste zvonuri au aparut pe internet dupa ce japonezii au prezentat noul quad Honda CRQF.


Honda CRQF este un quad proiectat special pentru competitiile MX. La construirea acestuia s-au folosit cele mai bune materiale si piese existente pe piata, ale celor mai renumiti producatori din domeniul powersports precum: Goldspeed, Roll Design, Dominator sau Renthal.


Astfel, pe sasiul modelului Honda TRX450R, confectionat dintr-un material foarte rezistent si usor (Chrome Moly), a fost montat motorul de pe motocicleta motocross Honda CRF450R, rezultatul fiind un quad cu o manevrabilitate excelenta si o putere sporita oferita de motorul de 449cc.


Honda CRQF mai dispune de un sistem de suspensii Kayaba, ghidon Renthal si anvelope Goldspeed. Quad-ul Honda a fost proiectat si dezvoltat de celebrul constructor Gerben Vruggink, acesta avand o experienta bogata in construirea modelelor de ATV-uri care concureaza in cel mai dur raliu din lume, Raliul Dakar.


Este de asteptat ca japonezii de la Honda sa lanseze si o versiune de serie a acestui model, sub numele de Honda TRX450R.