Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Neptune Project – kit de carene pentru Triumph Trident 660
15 Mar

Neptune Project – kit de carene pentru Triumph Trident 660

Publicat de: Motoboom

Arton Works este o proaspătă companie italiană specializată în conceperea și crearea de accesorii moto. Pentru Triumph Trident 660, italienii au creat un kit de carene care transformă roadsterul într-o sportivă.

Triumph Trident 660 a fost prezentat în luna octombrie 2020 și a devenit rapid favoritul motocicliștilor aflați în căutarea unui model de clasă medie agil și stilat. La noi în țară este așteptat să sosească la Triumph România și la Motoboom în luna aprilie.

Tehnică britanică și design italian

Kitul de carene Neptune Project care îmbracă noul Trident 660 se va fabrica în două versiuni: S – o semicarenă, care lasă radiatorul la vedere – și R, cu carenaj complet în stilul imbatabilului model Slippery Sam preparat de Triumph în anii '70 pentru a participa la cursele stradale de la Isle of Man TT și la campionatul de anduranță de 24 de ore Bol d'Or. Alături de carenaj, kitul cuprinde și un set de semighidoane, precum și capac de tip monopost pentru codiță. 

Creatorul kitului este Davide Colombi, profesor de design moto la Institutul ISSAM, care colaborează și pentru designul automobilelor Ferrari. Până acum nu au fost comunicate prețurile pentru cele două versiuni Neptune Project care pot transforma Triumph Trident 660, însă știm materialul carenelor: fibră de carbon.


Sursa: Arton Works