Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Naked “Made in China” cu tehnică austriacă și design italian
20 Mar

Naked “Made in China” cu tehnică austriacă și design italian

Publicat de: Motoboom

CF Moto a făcut public o motocicleta concept inspirata de KTM Duke 790 care – în opinia noastră – arată chiar mai bine decât sursa de inspirație. Recent, cei de la KTM au semnat un parteneriat cu chinezii de la CF Moto, austriecii încercând astfel să ajungă și pe piețele asiatice în curs de dezvoltare cu gama motocicletelor de capacitate medie. Acest prim prototip, intitulat V.02-NK Concept, pare o replică la aceeași scară după KTM Duke 790.


Nu trebuie să fim prea mirați de liniile ascuțite și formele agresive ale motocicletei, întrucât din echipa de design fac parte persoane care au lucrat pentru Benelli și Bimota. În ceea ce privește partea tehnică, pe lângă motorul de 799cmc cu doi cilindri în V ce scoate 103 cai putere – cel care e și pe KTM Duke 790 – e vorba ca viitoare modele să aibă motoare de 990cmc și 1080cmc, tot de la austrieci.


CF Moto V.02-NK Concept are componente de calitate pe care nu le găsești de obicei pe o motocicleta “Made in China”. De exemplu, frânele montate radial de la Brembo, suspensiile de la Öhlins sau bascula monobraț. Cu toate că în momentul de față este vorba doar de un concept, CF Moto sugerează că un model aproximativ va intra în producție într-un viitor nu prea îndepărtat și că motorul de pe Duke 790 va fi folosit și pe alte modele, din categorii diferite.


Până când vom vedea acest model în realitate, la MotoBoom putem comanda toată gama de vehicule CF Moto ATV sau UTV.