Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta Veloce – premiu de excelență pentru design
18 Dec

MV Agusta Veloce – premiu de excelență pentru design

Publicat de: Motoboom

Munca italienilor de la MV Agusta a fost apreciată în cadrul unei ceremonii desfășurată marți, 17 decembrie, la Palazzo Pirelli din Milano, unde li s-au acordat Premiul Lombardiei pentru Design. Juriul a fost cucerit de eleganța fără vârstă și de aspectul noului model Superveloce 800, un neo-clasic cafe racer prezentat în această toamnă la EICMA, care “aduce inovații semnificative și originalitate în segmentul conservator vintage-retro”.


Evenimentul anual este organizat de Asociația pentru Design Industrial (ADI) împreună cu Guvernul Regiunii Lombardia, iar premiul i-a fost înmânat lui Adrian Morton, conducătorul echipei de design de la CRC (Centro Ricerche Castiglioni) MV Agusta.


Designul lui Superveloce 800 s-a concentrat în primul rând pe performanțe, lăsând ca funcționalitatea să determine și formele. A rezultat, astfel, o motocicletă de o frumusețe rară, cu aspect redus la esență, ce are un singur scop: viteza. MV Agusta Superveloce 800 e de asemenea candidată și la prestigiosul premiu Compasso d’Oro 2020, asta după ce Superveloce 800 Serie Oro a câștigat și Concorso di Eleganza anul acesta.


“Acest premiu este o recunoaștere a muncii depuse și a pasiunii cu care contribuie în fiecare zi angajații de la MV Agusta pentru a crea o adevărată operă de artă pe două roți. Este un miracol să modelezi frumusețea și performanțele într-un obiect al dorinței”, a comentat Timur Sardarov, CEO MV Agusta Motor S.p.A.

 

Sursa: MV Agusta Press Release