Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta Superveloce 800 a câștigat Concursul de Eleganță de la Como
28 Mai

MV Agusta Superveloce 800 a câștigat Concursul de Eleganță de la Como

Publicat de: Motoboom

Concorso d'Eleganza Villa d'Este este un concurs de eleganță care se ține anual încă din 1929 în ultimul weekend al lunii mai în Cernobbio, pe malul lacului Como din Italia. În principal, este dedicat vehiculelor istorice, atât mașini, cât și motociclete, dar din 2002 au fost introduse premii și pentru categoriile de concept și prototip. Cea de-a 90-a ediție a avut câștigătoare la clasa concept moto viitoarea MV Agusta Superveloce 800.


“Stilul distinct pe care îl afișează Superveloce, o combinație de elemente retro inspirate de formele senzuale ale motocicletelor de curse din anii ’60 și o viziune ce unifică tehnologia modernă constituie bazele care au dus la un design provocator. Liniile trec prin trecut și se îndreaptă spre viitor, prototipul se încadrează perfect în conceptul evenimetului, unde vehiculele istorice se întâlnesc cu propunerile pentru anii următori. Să câștigăm premiul la secțiunea Concept Class e o satisfacție foarte mare și reflectă dedicarea, pasiunea și energia cu care ne implicăm în fiecare zi în crearea motocicletelor”, au declarat reprezentanții MV Agusta.


Prezentată inițial sub formă de concept, MV Agusta Superveloce 800 se va transforma în model de serie și va fi pus în vânzare în primăvara anului viitor. Prin caracteristicile tehnice și prin design, Superveloce 800 e un model eclectic și original ce prefigurează direcția în care va evolua firma din Varese.

Sursa: italpress.com