Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta și Akrapovic au încheiat un parteneriat
06 Aug

MV Agusta și Akrapovic au încheiat un parteneriat

Publicat de: Motoboom

Fondată în Slovenia de fostul campion Igor Akrapovič, firma care îi portă numele de familie e recunoscută pentru sistemele de evacuare premium pe care le produce. Akrapovič a introdus pentru prima dată în industria tobelor de eșapament materiale precum titanul, super-aliajele, folosește fibra de carbon și e una din alegerile cele mai întâlnite în echipele de top din MotoGP sau Campionatul Mondial de Superbike.

MV Agusta a anunțat că a încheiat un parteneriat industrial cu Akrapovič, slovenii urmând să conceapă designul și să fabrice sistemele de evacuare pentru anumite modele de motociclete. Timur Sardarov, CEO MV Agusta Motor S.p.A a declarat că “sunetul motorului și al evacuării face parte din experiența trăită pe motocicletele MV Agusta. E un element fundamental al stilului și îi acordăm o foarte mare atenție. Modelele noastre de motoare cu trei și patru cilindri au o personalitate unică și întotdeauna le-am pus-o în valoare cu sisteme de evacuare care fac să ți se ridice părul de plăcere. Dar acest parteneriat merge mai departe de aspect și de sunet, e vorba despre tehnologie de vârf, performanțe și calitate fără compromisuri. MV Agusta și Akrapovič au o abordare similară: nu acceptăm decât ceea ce este cel mai bun”.

“La Akrapovič suntem foarte entuziasmați de acest nou capitol” spune și Uroš Rosa, CEO Akrapovič. “Să intrăm în acest nou parteneriat cu unul din cele mai emblematice nume ale industriei moto, cu care împărtășim pasiunea și ADN-ul, asta înseamnă un alt mare pas înainte pentru compania noastră. Contele Domenico Agusta și Igor Akrapovič vin amândoi din lumea curselor și au creat branduri globale de top din pasiunea lor. Această colaborare este naturală: Akrapovič va crea produse inovative pentru viitoarele modele MV Agusta, cu un design care nu a mai fost văzut vreodată și cu materiale probate în curse, precum titanul și fibra de carbon. Sistemele noastre de evacuare completează perfect motocicletele MV Agusta”.


Sursa: MV Agusta