Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta F4 2015 va dezvolta 210 CP
17 Dec

MV Agusta F4 2015 va dezvolta 210 CP

Publicat de: Motoboom

Desi constructorul italian nu a dezvaluit nicio informatie oficiala despre noua super-sportiva, o publicatie din Italia a intrat in posesia unui document de prezentare in care se pot vedea cateva date despre MV Agusta F4 SBK 2015. Se pare ca aceasta va dezvolta o putere de 210 cp, avand o greutate de doar 175 kg.


In imaginea care circula pe internet se observa clar o versiune pentru clienti a modelului de concurs in cadrul Campionatului Mondial de Superbike. Noua versiune este cu 8% mai usoara decat actualul model MV Agusta F4 RR si dezvolta o putere mai mare cu 9 cp, avand un raport putere/greutate de 1,2cp/kg.


Astfel, raportul putere/greutate al noii motociclete F4 SBK 2015 este unul dintre cele mai bune de pe piata mondiala. Ca sa va faceti o idee, va amintim ca modelul BMW S1000RR 2015, una dintre motocicletele rivale pentru F4, are un raport putere/greutate de 0,98cp/kg, dezvoltand 199 cp la o greutate de 204 kg.


Tot in poza publicata pe internet se pot vedea si cele mai importante modificari aduse noului model. Astfel, MV Agusta F4 2015 beneficiaza de un nou cap de cilindru, un arbore cotit reproiectat si pistoane mai usoare. Sistemul de suspensii este asigurat de Ohlins in timp ce sistemul de evacuare este de la Termignoni.


Noua motocicleta mai dispune de cateva componente din carbon si magneziu, iar esapamentul confectionat complet din titan face parte din pachetul optional „racing kit”. Cu siguranta, italienii de la MV Agusta vor expune noua super-sportiva in cadrul salonului moto EICMA Milano, care debuteaza pe 4 noiembrie.