Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta F3 800 – vândută cu 100.000 euro într-o gală caritabilă
13 Aug

MV Agusta F3 800 – vândută cu 100.000 euro într-o gală caritabilă

Publicat de: Motoboom

Evenimentul cu scop umanitar “Summer Charity Gala” organizat de UNICEF a avut protagonistă și o motocicletă. E vorba de o MV Agusta F3 800, care s-a vândut cu prețul de 100.000 euro.


Cei care doresc să ajute programele pentru protecția copiilor organizate de UNICEF au putut să contribuie în cadrul unei gale festive ce a avut loc în Sardinia, Italia. Cu acest prilej, MV Agusta a creat un exemplar unic F3 800 în culorile alb-albastru și sigla UNICEF, care a fost donat organizatorilor, pus în vânzare și adjudecat de un colecționar privat anonim.


Timur Sardarov, CEO MV Agusta a declarat: “Suntem fericiți că modelul nostru special F3 800 pentru UNICEF a găsit un cumpărător atât de generos. Toate motocicletele noastre sunt fabricate manual cu mândrie și experiență, iar pentru acest model am pus și mai multă pasiune”.


Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF) a fost creat de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 1946. În 1953, numele său a fost prescurtat în Fondul pentru Copii al Națiunilor Unite, dar este mai cunoscut sub acronomimul său popular UNICEF. Cu sediul în New York, UNICEF oferă asistență umanitară și pentru dezvoltarea copiilor și mamelor lor în țările în curs de dezvoltare. Agenție fondată prin voluntariat, UNICEF supraviețuiește prin fonduri guvernamentale și prin donații private.

 

Sursa: Pressfrom Info