Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Yamaha a prezentat noul M1 2015
29 Ian

MotoGP: Yamaha a prezentat noul M1 2015

Publicat de: Motoboom

Pauza de iarna din MotoGP se apropie de sfarsit, iar multe dintre echipele care sunt inscrise la startul sezonului 2015 incep sa-si prezinte echipele si motocicletele de concurs in noul sezon al Campionatului Mondial de Motociclism Viteza, care va debuta ca in fiecare an pe circuitul Losail din Qatar, pe data de 29 martie.


Echipa oficiala Movistar Yamaha MotoGP a prezentat la Madrid noua motocicleta pentru sezonul 2015 din MotoGP. La eveniment au fost prezenti si cei doi piloti titulari, Valentino Rossi si Jorge Lorenzo. Cei doi au incheiat sezonul precedent pe locurile 2 si 3 in clasamentul general al pilotilor.


Noul prototip M1 a fost testat anul trecut, dupa Marele Premiu de la Valencia si va reveni pe pista in februarie, pe circuitul malaezian de la Sepang, la primele teste MotoGP din 2015. Ceremonia de lansare a fost prilejul perfect pentru mass-media de a-i interoga pe cei doi piloti Yamaha.


„Marquez a inceput perfect sezonul trecut, iar eu si Jorge nu eram la suta la suta din capacitate. Silvano (noul inginer sef in echipa lui Rossi) tocmai se alaturase echipei si erau destule lucruri pe care inca nu le intelegeam. Chiar si asa, eu si Jorge am incheiat bine sezonul si sunt convins ca il vom incepe pe acesta cu dorinta de a invinge. Va trebui sa facem o treaba buna in timpul testelor”, a spus Valentino Rossi.


„Anul trecut nu am fost unul dintre favoriti, nu am contat la varf in primele curse din cauza unor greseli. Prefer sa nu ma consider favorit principal in acest sezon, chiar nu sunt. Cred ca Marquez este favorit, apoi Valentino. Dani si cu mine suntem in spate pana cand vom demonstra altceva", a spus Lorenzo, dublul campion mondial cu Yamaha.