Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Rossi este pregatit pentru noul sezon
22 Ian

MotoGP: Rossi este pregatit pentru noul sezon

Publicat de: Motoboom

Pilotul italian, Valentino Rossi (Yamaha), va incepe in 2015 al 16-lea sau sezon in disciplina regina a motociclismului, MotoGP. Acesta a declarat ca se simte intr-o forma excelenta dupa ce a incheiat anul 2014 pe locul 2 in Campionatul Mondial, dupa spaniolul Marc Marquez de la Honda.


„Totul s-a schimbat. Mai intai s-au schimbat rivalii mei, ei sunt mai tineri si mai puternici decat in trecut. Eu sunt cel mai batran, insa ma simt pregatit 100 % pentru noul sezon de MotoGP”, a declarat Il Dottore.


Campion de sapte ori (la 500 cm3, apoi la MotoGP), Valentino Rossi a avut probleme cu motocicleta la inceputul anului trecut, dar si-a revenit in partea a doua a sezonului si a obtinut doua victorii: in Marele Premiu din San Marino si pe circuitul Phillip Island  din Australia.


„Motocicletele s-au schimbat, pneurile si sistemele electronice la fel si, mai ales, modul de condus al motocicletei a evoluat mult in acesti ultimi 10 ani”, a adaugat italianul. Pentru a-si mentine dinamica, Rossi va continua munca alaturi de Silvano Galbusera, care l-a inlocuit din 2015 pe Jeremy Burgess.