Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Noi teste la Misano
17 Iul

MotoGP: Noi teste la Misano

Publicat de: Motoboom

Inainte de vacanta de vara, echipele si pilotii din MotoGP au avut programate o serie de teste pe circuitul Misano din Italia. Aceste teste au reprezentat oportunitatea ideala pentru Honda sa-si aduca noua motocicleta RC213V. Modelul alaturi de care Marc Marquez si Dani Pedrosa vor concura in 2016 a fost testat initial de Hiroshi Aoyama, cu o zi inainte. Marquez si Pedrosa au fost cronometrati atat cu prototipul actual, cat si cu cel nou, iar primele impresii au fost pozitive.


Marquez a fost cel mai rapid om al zilei. Pilotul spaniol de la Repsol Honda a parcurs 86 de tururi, iar cel mai rapid timp a fost de 1:32.0, cu peste jumatate de secunda in fata urmatorului clasat, Andrea Dovizioso. De cealalta parte, Dani Pedrosa a parcurs 71 de tururi, iar reperul sau a fost cronometrat in 1:32.66.


O alta echipa prezenta la testul din Italia este Ducati. Gruparea italiana a incercat diferite setari, cei doi piloti fiind intr-un contrast total in ceea ce priveste performantele obtinute. Daca Andrea Dovizioso a acoperit numai putin de 132 de tururi si a stabilit un excelent timp de 1:32.5, Andrea Iannone nu a facut fata caldurii intense de la Misano iar problemele fizice l-au impiedicat sa stabileasca un timp bun, fiind cronometrat in 1:35.7.


Echipa de uzina Suzuki a fost si ea prezenta la Misano. Ambii piloti, Maverick Vinales si Aleix Espargaro au luat parte la testul de pe traseul italian. Atat Vinales, cat si Espargaro au testat diferite setari care urmeaza sa fie folosite in intrecerile ramase pana la finalul sezonului 2015.