Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Marquez si-a fracturat mana stanga
01 Oct

MotoGP: Marquez si-a fracturat mana stanga

Publicat de: Motoboom

Ghinioanele se tin lant in 2015 de campionul mondial en titre la MotoGP, spaniolul Marc Marquez. Pilotul Honda a abandonat deja in cinci curse ale acestui sezon iar acum si-a fracturat mana pentru a doua oara in acest an. Accidentarea spaniolului s-a produs in cadrul unui antrenament al acestuia la mountain bike.


Marquez a fost deja operat intr-o clinica din Barcelona si a inceput refacerea pentru cursa MotoGP de la Motegi. Acestuia i-a fost introdus o tija din titan pentru a-i sustine osul fracturat al mainii stangi. "Marc va ramane in spital 24 de ore, iar dupa 48 de ore o sa poate sa inceapa recuperarea", a spus medicul Xavier Mir.


Daca procesul de recuperare decurge conform planului, pilotul Repsol Honda ar trebui sa fie apt pentru Marele Premiu al Japoniei la MotoGP, programat pe data de 11 octombrie pe circuitul Motegi.


Datorita celor 5 abandonuri din acest sezon, Marquez si-a compromis sansele de a-si pastra titlul mondial la clasa regina. Lupta in 2015 se va da intre cei doi piloti Yamaha, Valentino Rossi si Jorge Lorenzo, italianul avand un avans de 14 puncte cu patru etape ramase din acest sezon.