Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Jorge Lorenzo doreste sa piloteze in Formula 1
09 Dec

MotoGP: Jorge Lorenzo doreste sa piloteze in Formula 1

Publicat de: Motoboom

Proaspatul campion mondial la clasa regina din cadrul Campionatului Mondial de Motociclism Viteza, spaniolul Jorge Lorenzo, a declarat pentru publicatia de profil BigNewsNetwork ca i-ar placea sa piloteze in Formula 1.


„Mi-am incercat talentul in GP2, unul dintre cele mai vechi visuri ale mele este sa incerc si in Formula 1. Cine stie, poate in viitor voi pilota in Formula 1, dar evident ca nu pot parasi MotoGP-ul pentru ca e pasiunea mea. Sunt ceea ce sunt datorita MotoGP-ului si mai am inca multe de facut in acest sport”, a declarat pilotul Yamaha pentru publicatia respectiva.


Spaniolul a vorbit si despre pasiunile sale: „Sunt un om al filmelor, ma uit la multe filme atunci cand nu pilotez. Imi plac filmele actorilor batrani, precum Jack Nicholson, Al Pacino sau Robert De Niro”, a mai spus Lorenzo.  Pilotul Yamaha a castigat in toamna acestui an pentru a treia oara titlul mondial la MotoGP intr-o lupta pana in ultima etapa cu colegul sau de la Yamaha, Valentino Rossi.


A fost unul dintre cele mai incinse sezoane din MotoGP, dupa ce italianul Valentino Rossi, lider inainte de ultima etapa, a fost penalizat si obligat sa plece de pe ultima pozitie a grilei de start de la Valencia. Rossi crede ca a fost o conspiratie a pilotilor spanioli pentru ca acesta sa nu castige titlul mondial, avand in vedere ca acesta a fost incurcat de Marc Marquez in penultima etapa, cand spaniolul a cazut dupa un contact cu „Il Dottore”, italianul fiind acuzat ca l-a impins intentionat la pilotul Honda.