Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Marquez a semnat cu Honda până în 2020
01 Mar

MotoGP: Marquez a semnat cu Honda până în 2020

Publicat de: Motoboom

Marc Marquez și-a reînnoit contractul cu echipa Honda până la începutul sezonului 2020. Spaniolul - care este de patru ori campion mondial - a decis să continue cu echipa alături de care e deja de cinci ani. “Sunt foarte mulțumit că fac parte dintr-o echipă de vis”, spune el.


Începutul sezonului 2018 e perioada în care echipele și piloții semnează noi înțelegeri și stabilesc componența pentru viitoarele sezoane. Marquez este la Honda din 2013 și va mai fi pentru încă cel puțin doi ani: “sunt foarte entuziasmat că voi continua să pilotez motocicleta pentru echipa oficială Honda în MotoGP. E o adevărată mândrie să faci parte din această familie și apreciez că toți membrii fac tot ce se poate pentru a-mi pune la dispoziție ceea ce este mai bun. Primele două teste din acest an au mers foarte bine și acum, după ce am semnat contractul, mă pot concentra asupra curselor din noul sezon. Vreau să împărtășesc tuturor celor care ne urmăresc bucuria de a pilota și  - în același timp – să ne atingem obiectivele.” 


Yoshishige Nomura, președintele Honda, a spus că “Marquez a mers constant la limitele posibilului, a devenit cu timpul un pilot matur și a adus pentru Honda multe titluri. Încrederea reciprocă și marea pasiune pentru concursuri sunt lucrurile care ne leagă și care ne fac să mergem mai departe împreună”.


Prima etapă a sezonului 2018 se va disputa pe Losail International Circuit din Qatar pe data de 18 martie. În aceste zile, echipele sunt deja acolo pentru testele oficiale.