Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP Catalunya: Cursa de la Mugello a confirmat toate asteptarile noastre - Jorge Lorenzo
14 Iun

MotoGP Catalunya: Cursa de la Mugello a confirmat toate asteptarile noastre - Jorge Lorenzo

Publicat de: Motoboom

Premergător etapei din Catalunya, Jorge Lorenzo, super-starul Ducati în competiția MotoGP, a declarat după victoria oarecum surprinzătoare de la Mugello, că în sfârșit acum are o imagine extrem de clară asupra setup-ului și direcției de urmat, sugerând că a găsit soluția câștigătoare pentru viitoarele curse, alături de echipă.

Lorenzo a condus fără prea mari emoții GP-ul italian, de la început până la sfârșit, arătând din nou precum de 3 ori campionul mondial, reușind cumva să iasă izbăvitor din chinuitoarea pasă a ultimelor 18 luni, în care nu reușise să câștige vreo cursă alături de Ducati.


Iată ce declara spaniolul: “Victoria de la Mugello, a confirmat toate așteptările noastre în care am crezut obsesiv, încă de la începutul sezonului, când am spus că nu suntem atât de departe de a fi competitivi și victorioși. Acum, împreună cu echipa mea, am început să avem o imagine mult mai clară asupra setup-ului și strategiei de urmat pentru a redeveni câștigători, mai ales că am început să mă simt din ce în ce mai bine, de fiecare dată când urc în șaua motocicletei. Așa că, la Montmeló vom avea oportunitatea să confirmăm că prestația de la Mugello nu a fost deloc întâmplătoare și că putem reintra mai puternici în lupta pentru rezultate importante.”


“Acum că în următorul sezon competițional lucrurile s-au clarificat în privința viitorului meu, pot afirma cu tărie că sunt total concentrat pe Grand Prix-ul Catalan și voi da totul pentru Ducati, mai ales că victoria din Italia a făcut minuni moralului meu. Fiind cursa mea de casă, Montmeló este circuitul pe care îl iubesc cel mai mult - un motiv în plus să fiu și mai motivat pentru a obține aici, rezultatul maxim.”


MotoGp 2018 Mugello: Victoria lui Lorenzo!!!