Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Motocicletele Triumph cunosc un spectaculos trend ascendent al vânzărilor
04 Ian

Motocicletele Triumph cunosc un spectaculos trend ascendent al vânzărilor

Publicat de: Motoboom

Motocicletele Triumph cunosc un trend ascendent al vânzărilor. Motocicletele clasice, “fără vârstă”, sunt apreciate de o gamă larga de clienți


Anul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul dintre cei mai buni pentru producătorii de motociclete. În Marea Britanie, vânzările din decembrie au fost cu 15,5% mai slabe decât în noiembrie. E adevărat că suntem în afara sezonului, dar a fost luna cadourilor și multe modele de motociclete au beneficiat de discounturi semnificative.


Lucrurile stau însă foarte bine pentru cei de la Triumph, care se așteaptă ca în 2018 profitul să le crească cu aproximativ 50%. Producătorul britanic de motociclete a raportat o creștere de 48% a profitului anual calculat înainte de impozitare, având o creștere de la 16,6 milioane la 24,7 milioane de lire sterline. Rezultatele financiare din prima jumătate a anului scurs (sfârșitul lunii iunie 2017) au arătat o creștere a vânzărilor de motociclete de la 56.253 la 63.404 de unități, dintre care 86% au fost vândute în afara Regatului Unit.


Succesul celor de la Triumph este legat în mare măsură de noua gamă Bonneville (inclusiv Bobber), motocicletele clasice, “fără vârstă”, fiind apreciate de o gamă foarte eterogenă de clienți. În Marea Britanie, Bonneville a fost a treia motocicletă de peste 125 cmc cu cele mai bune vânzări în prima jumătate a anului scurs. Un purtător de cuvânt al celor de la Triumph a declarat: "În fața condițiilor economice și valutare dificile, inclusiv a Brexit-ului, Triumph Group a avut o performanță puternică și și-a menținut angajamentul și investițiile în cercetare și dezvoltare, în vederea îmbunătățirii continue a produselor sale".