Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Motociclete BRP ?!
29 Aug

Motociclete BRP ?!

Publicat de: Motoboom

 

Purtatorul de cuvant al BRP, Sylvain Morissette a confirmat ca societatea evalueaza in prezent posibilitatile si tendintele pietei.

 

BRP (Bombardier Produse de agrement), a produs si comercializat motociclete Can-Am in anii 1970.

 

Morissette a spus ca BRP a analizat mai multe oportunitati de crestere, dar nu a spus exact cand se va lua decizia, sau cand produsele vor ajunge pe piata.


Pentru moment, BRP se concentreaza pe dezvoltarea produselor sale existente.

Compania a prezentat trei noi modele pentru 2017 in cadrul unui eveniment in Orlando, Florida, Can-Am Maverick X3, noul Sea-doo Spark Trixx si o editie limitata a Spyder, Can-Am F3.

 

BRP promite sa dezvolte gama de produse la fiecare sase luni, pana in anul 2020.


Compania BRP se asteapta la o creștere a veniturilor cu noua procente anual, pentru a ajunge la 6 miliarde de dolari in anul 2021.

 

Analistul Benoit Poirier considera ca piata motocicletelor are un viitor luminos. El estimeaza ca BRP ar putea adauga 325 de milioane de dolari la veniturile lor anuale daca obtin intre trei si cinci procente din cota de piata.


"Aceasta piata este sustinuta de o fundatie solida, iar noi credem ca BRP are elementele cheie pentru a intra in acest sector de piata, in mod natural sau prin achizitie". BRP are peste 4200 de dealeri in aproximativ 100 de tari.