Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Honda GL1800 Goldwing Touring Airbag DCT

37.390 €
187.906 RON

Puține motociclete au nume cu o rezonanță emblematică: de aproape 45 de ani, Honda Gold Wing înseamnă etalonul motocicletelor pentru turism. Noul model înseamnă...
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Cod produs: Motocicleta Honda GL1800 Goldwing Touring Airbag DCT
  • Categorii: Motociclete Honda
  • Producător: Honda

Etichete: GL1800 Goldwing Touring Airbag DCT

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Puține motociclete au nume cu o rezonanță emblematică: de aproape 45 de ani, Honda Gold Wing înseamnă etalonul motocicletelor pentru turism. Noul model înseamnă și intrarea într-o nouă epocă: a fost reconceput, e mai mic, mai ușor, poziția de pilotaj e mai confortabilă. Honda GL1800 Gold Wing e mai mult decât o motocicletă, e partenerul cu care îți dorești să pleci la drum. Nimic nu a fost omis: cadrul, motorul de tip boxer cu șase cilindri, sistemul de suspensii, toate au fost regândite. Există patru moduri de pilotaj, control al tracțiunii, accelerație Throttle By Wire, ecran color TFT cu navigație, Bluetooth, Voice Control, pornire fără cheie, sistem de sunet pentru ca pilotul și pasagerul să fie răsfățați cu cel mai înalt nivel al confortului și luxului ce poate fi întâlnit pe o motocicletă. Pentru acest an, toate modelele Gold Wing vin cu luminile de ceață ca echipament standard și un al doilea conector USB. E bine ca atunci când te urci pe Honda GL1800 Gold Wing să ai pașaportul la îndemână: va fi o călătorie care nu îți dorești să se sfârșească. Pe lângă versiunea de bază GL1800 Gold Wing, există Gold Wing Touring cu top box, precum și Gold Wing Touring Airbag DCT care vine în plus cu airbag și cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj.  
Specificatii tehnice
Motor:
6 cilindri (Boxer), 4 timpi, 24 valve, SOHC
Racire:
cu lichid
Capacitate cilindrică:
1833 cc
Raport de compresie:
10.5:1
Putere:
126.5 cp
Cuplu:
170Nm/4500rpm
Cutie de viteze:
Automată 7 trepte
Pornire:
electrica
Transmisie:
pe cardan
Dimensiuni:
2.615 x 905 x 1.430 mm
Înălțime șa:
745 mm
Garda la sol:
130 mm
Greutate:
390 kg
Anvelope fata:
130/70R 18
Anvelope spate:
200/55R 16
Frana fata:
Etrier cu 6 pistoane, rotoare plutitoare și tampoane metalice sinterizate (Disc hidraulic 320 mm)
Frana spate:
disc ventilat 316 mm, etrier cu 3 pistoane și tampoane metalice sinterizate
Suspensie față:
Double Wishbone
Suspensie spate:
Pro-Link
Rezervor:
21.1 litri
An Model:
2024
Înmatriculabil:
da
Culori:
argintiu, gri
Alte detalii:
sistem ABS, acceleratie de tip Throttle By Wire (TBW) ce ofera 4 moduri de mers: Tour, Sport, Econ, Rain; control al tractiunii (HSTC), asistenta la pornirea in panta Hill Start Assist (HSA), consum 5,5 l/100 km, display 7-inch TFT display cu navigatie integrata si ajustare automata a luminozitatii, faruri Full LED si semnalizari cu functie auto-cancelling, smart key control, parbriz actionat electronic reglabil in 6 pozitii, interconectivitate cu smartphone prin bluetooth, Top box 61 litri, consola centrala cu sistem de navigatie (Apple Car Play si Android Auto)
Descarca fisa tehnica:

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun