Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Motoboom si Jobe la a 9 editie a Salonului Nautic International Bucuresti 2017
04 Apr

Motoboom si Jobe la a 9 editie a Salonului Nautic International Bucuresti 2017

Publicat de: Motoboom

Saptamana aceasta va avea loc cea de-a 9-a editie a Salonului Nautic International Bucuresti 2017, eveniment ce este organizat la Romexpo in perioada 06-09 Aprilie 2017.

Cei ce vor vizita acest eveniment, vor fi intampinati cu cele mai noi tehnologii, ambarcatiuni cu motor, yacht-uri, veliere, yacht charter, caiace, canoe, jetski-uri, echipamente, accesorii, si tot ceea ce tine de industria nautica dar si cu oferte promotionale pe toata durata expozitiei.

MOTOBOOM va participa la acest eveniment, unde va prezenta noua colectie 2017 a producatorului de renume mondial in domeniul echipamentor nautice Jobe Sports International. Pasionatii sportului pe apa cu siguranta vor fi impresionati de noua gama de produse pusa la dispozitie de Jobe Sports.

Va asteptam la standul JOBE, reprezentat in Romania de Motoboom, cu o gama larga de produse din noua colectie 2017 cum ar fi: costume din neopren, veste de salvare si pentru competitii, incaltaminte si imbracaminte pentru plaja si inot, gonflabile pentru agrement nautic, echipamente, accesorii si placi pentru surfing, wakeboarding, wakeskate, schi nautic, SUP (Stand up Paddle), etc.

Oferta Jobe cuprinde produse pentru toate tipurile de clienti, incepand de la sportivi de performanta, profesionisti, amatori,  barbati, femei, copii. Toate acestea le puteti gasi pe site-ul: www.motoboom.ro la categoria Sporturi Nautice, dar si pe site-ul producatorului: www.jobesports.com.

In perioada 06-09 Aprilie 2017 va asteptam in numar cat mai mare la Salonul Nautic International Bucuresti !