Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Motoboom participa la Salonul International Nautic Bucuresti 2018
15 Mar

Motoboom participa la Salonul International Nautic Bucuresti 2018

Publicat de: Motoboom

Luna aceasta va avea loc cea de-a 10-a editie a Salonului Nautic International Bucuresti, eveniment gazduit in cadrul renumitului salon expozitional ROMEXPO, in perioada 22-25 Martie 2018.

Vizitatorii acestui eveniment vor putea intra in contact cu cele mai spectaculoase inovatii din domeniul watersports, ambarcatiuni cu motor, yacht-uri, veliere, yacht charter, caiace, canoe, jetski-uri, echipamente, accesorii si cu tot ceea ce presupune fascinanta industrie nautica, alaturi de o gama variata de oferte promotionale si discounturi atractive, pentru comenzile plasate in perioada Targului Expozitional.

MOTOBOOM va fi prezenta si la evenimentul din acest an, in cadrul caruia va vom dezvalui noua colectie 2018 a producatorului de renume mondial in domeniul echipamentor nautice, Jobe Sports International. Cu siguranta, pasionatii sporturilor nautice vor fi impresionati sa descopere ca anul acesta designerii Jobe au pus accentul pe diversitate si posibilitati aproape inepuizabile de a asorta echipamentele in functie de culori si stilul personal al fiecaruia. Noua colectie propune scheme cromatice fresh, culori mai indraznete si linii de design, capabile sa preia din personalitatea fiecarui pasionat de sporturi pe apa.

Va asteptam cu mare drag la standul JOBE, reprezentat in Romania de MOTOBOOM, cu gama completa de produse din noua colectie Jobe 2018, printre care enumeram: costume din neopren, veste de salvare, incaltaminte si imbracaminte pentru plaja si inot, gonflabile pentru agrement nautic, echipamente si accesorii, placi de wakeboarding, wakeskate, schi nautic, SUP (Stand up Paddle) si multe alte surprize.

Gama completa 2018 de produse, echipamente si accesorii Jobe, o puteti accesa si pe site-ul nostru: www.motoboom.ro la categoria Sporturi Nautice, dar si pe site-ul oficial al producatorului: www.jobesports.com.

Asadar, in perioada 22-25 Martie 2018, ne dam intalnire la Salonul Nautic International Bucuresti.

Programul Expozitional complet pentru cele 4 zile de desfasurare, il gasiti accesand aici pagina organizatorului www.salonulnauticbucuresti.ro