Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Elf Spray Ungere Lant 0.400 ml

17 €
85 RON

Elf Moto Chain Lube este spray lubrifiant de inalta performanta pentru lanturile motocicletelor, special conceput pentru gresarea lanturilor de transmisie (pentru...

Etichete: Elf Spray Ungere Lant 0.400 ml

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Elf Moto Chain Lube este spray lubrifiant de inalta performanta pentru lanturile motocicletelor, special conceput pentru gresarea lanturilor de transmisie (pentru toate tipurile de motociclete) si perfect pentru toate conditiile de utilizare (trafic normal pe sosea, competitii pe sosea sau pe teren accidendat). Elf Moto Chain Lube se recomanda daca lantul este supus la solicitari mecanice mari la care se adauga si prezenta unor poluanti prezenti in mediu (apa , noroi, etc.). Utilizarea produsului Elf Moto Chain Lube mareste durabilitatea lantului, asigura protectie maxima impotriva coroziunii lantului, fiind insolubil in apa, chiar si în apa sarata. Elf Moto Chain Lube este suficient de fluid pentru a fi bine distribuit pe toata suprafata lantului;  devine aderent foarte repede, multumita evaporarii rapide a solventului si asigura protectia maxima a lantului.  Produsul este ECO Frendly, solventul utilizat în Elf Moto Chain Lube nu este toxic si dioxidul de carbon (CO2 ) utilizat pentru pulverizare nu afecteaza stratul de ozon. Culoarea galben-fluorescent si difuzarea speciala prin pulverizare faciliteaza modul de utilizare.
Specificatii tehnice
Alte detalii:
este suficient de fluid pentru a fi bine distribuit pe toata suprafata lantului; devine aderent foarte repede, datorita evaporarii rapide a solventului, consistenta si aderenta fiind adaptate lantului motocicletei.
Descarca fisa tehnica:

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun