Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Moto Guzzi lanseaza V7 III in editie limitata Chrome
22 Iun

Moto Guzzi lanseaza V7 III in editie limitata Chrome

Publicat de: Motoboom

Moto Guzzi a dezvaluit noul lor model V7 III Limited - o versiune speciala a retro-ului de 750cc, imbracata in chrome.

 

Saptamana trecuta, in cadrul show-ului de profil Wheels & Waves, Moto Guzzi a dezvaluit o noua motocicleta - V7 III Limited. In principiu, este vorba despre o versiune editie-limitata al actualului model V7 III care va fi produsa in doar 500 de exemplare. Motocicleta reuseste sa imbine perfect elementele clasice cromate, cu materiale hi-tech incluzand fibra de carbon si aluminiul, fara sa afecteze insa, estetica specifica Moto Guzzi - un stil clasic cu specificatii moderne. Trebuie sa recunoastem ca aceasta versiune arata foarte bine.

 

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice si ciclisticii, V7 III Limited imparte aceleasi caracteristici cu modelul standard V7, fiind propulsat de un v-twin de 744cc care livreza 52 cp la 6200 rpm si un cuplu maxim de 60 Nm la 4900 rpm. Beneficiaza de roti pe 18 si 17 inch, fata-spate, iar cadrul motocicletei turnat din otel tubular de cea mai inalta calitate, duce masa totala a motocicletei la valoarea de 210 kg la gol.

 

 

Pretul pentru Moto Guzzi V7 III Limited, se va situa in jurul sumei de 10.000 EUR. Pana atunci, va propunem sa vizualizati celelalte modele V7 III disponibile in oferta MOTOBOOM, cu preturi incepand de la 7000 EUR +TVA, astfel: V7 III Stone, V7 III Rough, V7 III Special, V7 III Milano, V7 III Carbon si V7 III Racer.

Sursa: www.morebikes.co.uk