Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Moto Guzzi V85 TT are anul acesta motor Euro 5 și noi culori
14 Ian

Moto Guzzi V85 TT are anul acesta motor Euro 5 și noi culori

Publicat de: Motoboom

V85 TT, modelul crossover vintage produs de Moto Guzzi, va avea în 2021 motor care îndeplinește normele Euro 5, noi scheme de culori, precum și câteva modernizări din punct de vedere tehnic.

Anul 2021 este un an foarte important pentru fabricantul italian din Mandello del Lario, se împlinește un secol de la fondarea mărcii, Moto Guzzi fiind și cel mai vechi producător european de motociclete cu producție neîntreruptă. Motocicletele având motor răcit cu aer cu doi cilindri în V amplasați transversal și transmisia prin cardan au devenit o tradiție. Nici V85 TT nu face excepție de la acest format, se inspiră din designul modelelor participante la Raliul Paris-Dakar în anii ’80 și a devenit anul trecut cel mai bine vândut model al mărcii.

Odată cu aducerea motorului la standardul Euro 5, inginerii au ascultat și doleanțele clienților, care au cerut mai mult cuplu în zona de jos a turațiilor, așa că au fost modificate distribuția și setările curbei de cuplu. Noile jante cu spițe pentru pneuri tubeless sunt mai ușoare cu 1,5 kg, apar în plus pe bord și două noi moduri de pilotaj, Sport și Custom (pe lângă cele trei de până acum, adică Strada, Ploaie și Off-Road).

Moto Guzzi V85 TT se fabrică în trei versiuni, cea standard (oferită în culorile gri, albastru și roșu), V85 TT Premium Graphics (Rosso Kalahari, Giallo Sahara), precum și V85 TT Travel (culoarea Sabbia Namib) care vine în plus cu un parbriz mărit pentru turism, manșoane încălzite, proiectoare auxiliare cu LED și set de trei geamantane (top box și genți laterale rigide).