Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Moto Guzzi aniversează 100 de ani cu ediții speciale denumite “Centenario”
21 Ian

Moto Guzzi aniversează 100 de ani cu ediții speciale denumite “Centenario”

Publicat de: Motoboom

Producătorul italian de motociclete Moto Guzzi sărbătorește anul acesta 100 de ani de la înființare cu un festival și cu câteva modele speciale. Pe data de 15 martie 1921, la Genova a fost fondată „Società Anonima Moto Guzzi”, fiind astfel cel mai vechi constructor european de motociclete cu producție neîntreruptă, cu un rol incontestabil în industrie și cu inovații precum testarea în tunelul aerodinamic sau motorul cu opt cilindri.    

Toți fanii mărcii sunt așteptați în perioada 9 - 12 spetembrie 2021 la sediul din Mandello del Lario unde se vor celebra Zilele Guzzi cu un program de amploare. Serbările sunt completate cu modele speciale pentru seriile V7, V9 și V85 TT, modele create într-o ediție limitată, cu o vopsea specială, oferite numai anul acesta.

Vopseaua Centenario scoate în evidență rezervorul de combustibil din aluminiu satinat prin elemente finisate în verde mat, tabloul eleganței este completat de șaua din piele de căprioară maro brodată cu emblema mărcii. Vulturul auriu se găsește și pe o plăcuță aniversară.

Combinația de culori exclusivistă amintește de motocicletele legendare cu care Moto Guzzi a făcut istorie. Moto Guzzi V7 Centenario, V9 Bobber Centenario și V85 TT Centenario vor fi disponibile din luna februarie a acestui an.