Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Modelele  Ski-Doo 2020 redefinesc segmentul utilitar
12 Mar

Modelele Ski-Doo 2020 redefinesc segmentul utilitar

Publicat de: Motoboom

Ski-Doo a lansat noua gamă de snowmobile pentru anul 2020, care vor fi disponibile din toamnă la MotoBoom. Clasa utilitară este redefinită datorită implementării unor inovații, iar gama performantă și sportivă e mai eficientă în zăpada adâncă.


Modelele Ski-Doo Expedition, din gama sportiv-utilitară, folosesc noua platformă REV Gen4, au fost reproiectate, sunt mai ușor de pilotat și mai capabile. Modelul Summit X este dotat cu pachetul Expert, care îl
face să domine terenul acoperit cu zăpadă mare, proaspătă.


Ski-Doo este un lider pe piața snowmobilelor datorită inovațiilor continue și dorinței de a îmbunătăți experiența oferită pilotului”, spune Bernard Guy, BRP Senior Vice-President Global Product Strategy. “Am colectat informațiile primite de la utilizatori și de la profesioniști pentru a înțelege mai bine ceea ce își doresc ei. Rezultatul este o nouă gamă de modele incredibil de capabile, fiabile, destinate oricărui grad de experiență”.


Noile modele Ski-Doo Expedition 20-inch (51 cm) folosesc platforma precisă și reactivă REV Gen4, care face ca distracția să fie mai mare și munca mai ușoară. De asemenea, aceste modele au cea mai mare capacitate de tractare de pe piață (în funcție de tipul motorului) și o trecere a transmisiei de la high/low printr-o simplă apăsare de buton. Modelele Expedition își sporesc versatilitatea prin inovativul sistem Multi-LinQ, cu care se pot transporta foarte multe bagaje/echipamente.


Noul model Ski-Doo Backcountry X-RS 154 a fost conceput să ducă pilotul mai departe, mai ușor, asta datorită șenilei de 154-inch (391 cm), ideală în zonele cu zăpadă adâncă, afânată. Suspensiile cMotion sunt deja o referință în domeniu în ceea ce privește confortul.


Prețurile modelelor Ski-Doo 2020 precum și specificațiile tehnice complete urmează a fi comunicate.