Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Modelele XTV 8x8 2021 amfibii de la Argo
21 Aug

Modelele XTV 8x8 2021 amfibii de la Argo

Publicat de: Motoboom

Celor care nu sunt familiarizați cu termenul de XTV trebuie să le spunem acestea sunt vehicule performante (Extreme Terrain Vehicles) care depășesc orice obstacol întâlnit off-road, mergând pe acolo pe unde un ATV sau un Side-by-Side (SxS) nu poate. Argo e o companie fondată în 1962 în Ontario (Canada) care poartă numele argonauților din mitologia greacă, (cei 50 de eroi ai expediției organizate de Iason pe mare și pe uscat) și produce astfel de vehicule extreme 6x6 și 8x8, dar și ATV-uri.


Canadienii de la Argo au prezentat gama modelelor amfibii Conquest 2021 ce au noul motor cu doi cilindri în V de 824cmc, alimentat cu injecție, răcit cu lichid ce scoate numai 30 de cai putere, dar are un accent pus pe cuplu și pe fiabilitate. Pentru seria Conquest Outfitter și Pro e disponibil și motorul de 950 cmc ce scoate 45 de cai putere, acesta fiind cuplat la sistemul de transmisie Admiral cu diferențial dublu. Roțile de 25 de inch au un profil care vâslește atunci când XTV-ul este scufundat în apă sau noroi și funcționează și când presiunea în acestea este foarte scăzută.


Gama Conquest de la Argo e dedicată sportivilor, celor care lucrează în condiții extreme sau vânătorilor. Dotările standard includ ungere automată a lanțului, protecție sub vehicul, bare de protecție, vinci sau portbagaj. Pe lângă această gamă, cei de la Argo mai au în ofertă seria Aurora (vehicule XTV 8x8 create pentru profesioniști – exploratori, echipe de salvare, etc) și seria Frontier (vehicule XTV cu 6x6, 8x8 sau șenile).

Mai multe detalii despre aceste XTV-uri se pot afla pe pagina producătorului: https://argoxtv.com/intl/vehicles#xtv.