Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Made in India: TVS Apache RR 310
07 Dec

Made in India: TVS Apache RR 310

Publicat de: Motoboom

Firma indiană de motociclete, TVS, care are un parteneriat cu germanii de la BMW, tocmai a lansat o motocicleta sportiva de clasă mică. Acesta se numește Apache RR 310 și este de fapt o motocicleta BMW G310R cu carene.  

 

Anul trecut, TVS arăta presei conceptul motocicletei Akula, iar Apache RR 310 păstrează liniile acelei idei. Sub designul ascuțit este partea tehnică de la G310R ce se fabrică tot de acest producător. Motocicleta are un motor cu un singur cilindru de 312cmc ce scoate 34 de cai putere la 9.700rpm, un cuplu de 28Nm la 7.700rpm și poate atinge 160km/h. Specificațiile tehnice referitoare la putere și la cuplu diferă foarte puțin de nakedul din care provine, fapt ce indică o setare a injecției diferită.

 

Și cadrul de oțel este cel folosit la G310R, o modificare făcându-se la subcadrul moto pe care au fost montate scărițele pasagerului. Fiind o motocicleta sportivă, are semighidoane și o șa mai ridicată, la 810mm. Jugul a fost puțin modificat pentru un ampatament puțin mai scurt (1365mm). Pe bord, motocicleta este dotata un display cu LED aranjat pe verticală, jantele și frânele sunt de la ByBre (o divizie mai ieftină la celor de la Brembo), sistemul ABS e standard.

 

Greutatea cu plinurile făcute este de 170kg, cu 11kg mai mult decât nakedul G310R. Apache pare o copie la scară mică a motocicletei BMW S1000RR. O întrebare firească, ce deocamdată nu are răspuns oficial, este dacă BMW va aduce aceasta motocicleta în Europa și dacă își va pune sigla pe el. Sau poate fi modelul cu care indienii vor încerca să cucerească și alte piețe.