Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Long Way Up – un nou film cu Ewan și Charley
05 Iul

Long Way Up – un nou film cu Ewan și Charley

Publicat de: Motoboom

Actorii Ewan McGregor și Charley Boorman revin pe motociclete pentru o nouă aventură. După Long Way Down și Long Way Round, acum este timpul pentru Long Way Up. Filmările vor începe în curând.


În cadrul unui eveniment desfășurat la barul pentru motocicliști The Bike Shed din Londra, Boorman a detaliat planurile: el și McGregor vor călători din America de Sud până la Los Angeles, iar întreaga aventură va fi filmată. Ideea inițială era să meargă spre nord până în Alaska, însă în seria de filme documentare Long Way Round au fost deja în zona respectivă. Chiar dacă această tură va fi mai scurtă, Charley promite că va fi plină de surprize și se va diferenția de celelalte prin modul de filmare. Ce vrea să spună cu asta nu știm deocamdată, însă rămâne să aflăm.


O altă întrebare nu a avut răspuns până acum: ce motociclete vor folosi? În precedentele aventuri au folosit BMW-uri GS Adventure (1150 în Long Way Round și 1200 în Long Way Down) și în mod sigur firma bavareză  ar fi încântată să le dea două modele R1250GS pentru această tură. Însă acum Charley Boorman are un parteneriat cu Triumph, iar Ewan McGregor este ambasador pentru Moto Guzzi V85TT.

 

Sursa: AdvPulse