Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Lentila Scott LCG Enhancer Violet Chrome cu husa lentila

40 €
201 RON

Cu noile lentile interschimbabile SCOTT LCG LENS, derivate din gama premium de ochelari SCOTT, a sosit vremea sa-ti adaptezi vizibilitatea. Lentila este ideala ...

Etichete: LENTILE SCOTT LCG ENHANCED

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Cu noile lentile interschimbabile SCOTT LCG LENS, derivate din gama premium de ochelari SCOTT, a sosit vremea sa-ti adaptezi vizibilitatea. Lentila este ideala atat pentru inlocuirea vizoarelor / lentilelor sparte, cat si pentru up-gradarea celor existente in vederea imbunatatirii performantelor si ajustarea lor, in functie de conditiile meteo. Acest model face parte din familia lentilelor AMPLIFIER care se deosebeste de celelalte prin tehnologia patentata SCOTT de amplificare fara precedent a claritatii imaginii. Secretul lor consta in abilitatea de a adauga mai mult contrast, claritate si adancime imaginii percepute de ochiul uman, indiferent de conditiile de afara.
Specificatii tehnice
Alte detalii:
Recomandat pt zile cu cer si luminozitate variabile. Recomandari de utilizare: partial innorat / lumina medie / insorit / lumina puternica VLT = 20-45 (VLT = procentajul de lumina transmisibila prin lentila)
Alte detalii
Culoare:
enhanced violet chrome

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun