Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
KTM vinde două motociclete preparate pentru MotoGP
04 Aug

KTM vinde două motociclete preparate pentru MotoGP

Publicat de: Motoboom

KTM a scos la vânzare două motociclete prgătite pentru MotoGP. Este vorba despre modelele participante în sezonul 2019 și fiecare dintre acestea costă 288.000 euro, plus taxe.

Atunci când cei de la KTM au început să participe în MotoGP, Stefan Pierer (CEO KTM) a declarat că, la un moment dat, publicul ar putea cumpăra astfel de modele. Iată că acest vis devine realitate, cel puțin pentru două persoane care vor putea intra în posesia exemplarelor KTM RC16 cu care echipa oficială a participat în sezonul MotoGP de anul trecut. Pachetul cu prețul de aproape 300.000 euro include pe lângă motocicletă și un combinezon de piele inscripționat Pol Espargaro, o cască cu semnătură, precum și acces VIP la o cursă MotoGP din sezonul 2021, la alegere.

Așadar, dacă vreți o motocicletă cu “puțini kilometri, necăzută, nezgâriată, scoasă numai în weekenduri, cu schimburile făcute numai la service autorizat”, acum e momentul să spargeți pușculița. Veți intra în posesia unei rarități cu motor de 1000cmc, cu patru cilindri în V ce are o putere de peste 265 de cai putere, prinde o viteză de peste 340km/h, se turează până la 18.000 rpm și are accelerație ride-by-wire, frână de motor reglabilă, quickshifter, control al tracțiunii, wheelie control, sistem de evacuare Akrapovič, cutie de viteze de tip “seamless”, cântărește numai 157 kg și are suspensii WP și – evident – o veți putea folosi numai pe circuit, nu și pe drumuri publice. Cu un astfel de model, chiar că ești oricând “ready to race”.