Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
KTM 800 Adventure 2018 Spionat
14 Dec

KTM 800 Adventure 2018 Spionat

Publicat de: Motoboom

Jurnalistii de la morebikes.co au surprins in actiune noua motocicleta Enduro de 800 cmc de la KTM. Lansarea oficiala a acesteia este programata in toamna anului 2017 si cel mai probabil va face parte din lineup-ul 2018.


Din pozele publicate de jurnalisti este clar ca noua motocicleta va fi mult mai bine pregatita de off-road decat oricare model KTM de pana acum.


Noul KTM dispune de o serie de componente premium fabricate de liderii din industrie: Furca WP de 43mm, sistem de franare Brembo si o noua bascula.


Pe langa motorul imbunatatit ne asteptam ca noul model sa vina echipat cu functia de control al tractiunii cu mai multe moduri selectabile de condus, acceleratie ride-by-wire si ABS standard, la fel ca si in cazul noilor versiuni lansate in acest an.


Cu toate ca sursele neoficiale sustin ca au fost testate cel putin patru modele de 800 cmc, prototipul spionat are trasaturi specifice KTM.


Deocamdata, constructorul nu a dezvaluit nici o informatie despre noua motocicleta, dar vom reveni cu detalii despre acest model.