Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kodiak 450 – noutate în gama Yamaha
10 Oct

Kodiak 450 – noutate în gama Yamaha

Publicat de: Motoboom

Cei de la Yamaha și-au construit o solidă reputație în ceea ce privește vehiculele performante și fiabile, indiferent că acestea sunt folosite pe stradă sau în afara ei. Sunt prezenți pe piață în toate segmentele, de la ATV-uri sportive, UTV-uri recreaționale sau utilitare, inclusiv vehicule cu tracțiune integrală dedicată tinerilor.

Pentru anul viitor, în catalog este prezent un nou model, Kodiak 450, precum și noi accesorii, opționale și scheme de culori de care beneficiază ATV-urile existente deja. Atunci când a fost lansat Kodiak 700, toți utilizatorii i-au apreciat puterea de muncă și ușurința cu care se manevrează. Înalțimea șeii este mai mică decât la fratele mai mare Grizzly 700, la fel și amplasarea comenzilor, mai aproape de pilot. Cum Grizzly 700 are și un frate mai mic, de 450 cmc, aceeași rețetă s-a aplicat și în cazul lui Kodiak 450.

Kodiak 450 2018 are un cadru cu totul nou, ce se aseamănă cu cel de pe Kodiak 700, însă este mai mic și mai manevrabil. Motorul de 421cmc într-un singur cilindru e răcit cu lichid, alimentat cu injecție electronică și conectat la o cutie de viteze ultramatic cu frână de motor la toate roțile. Sistemul tracțiunii integrale e selectabil între 2WD și 4WD. Va fi disponibil atât în varianta cu direcție electroasistată, cât și fără EPS, în culorile bej, camuflaj, gri, verde și roșu.