Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kiturile Triumph sunt acum în ofertă specială la MotoBoom
11 Apr

Kiturile Triumph sunt acum în ofertă specială la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Pentru fiecare model Triumph, producătorul pune la dispoziție o gamă foarte mare de accesorii, cu care posesorul își poate personaliza motocicleta după dorință. În această primăvară, firma britanică lansează o serie de modele “custom de fabrică”, echipate cu kituri de inspirație ce le individualizează. Sunt componente ce îmbunătățesc aspectul, sporesc caracterul practic, performanțele sau protecția motorului și acum se găsesc la MotoBoom într-o ofertă specială.

STREET TWIN cu URBAN RIDE Kit
Kitul include o geantă laterală din material textil foarte utilă pentru folosința zilnică și numeroase accesorii Triumph ce accentuează stilul custom urban: șa maro matlasată, kit de protecție pentru partea inferioară a motorului de culoare neagră, bușon negru pentru ulei, capace negre pentru galeriile de admisie, semnalizatoare cu LED.
 
STREET TWIN cu Café Custom Kit 
Acest kit subliniază stilul urban contemporan prin următoarele accesorii: suspensie posterioară Fox, evacuări finale de tip slip-on de la Vance & Hines, kit pentru demontarea aripii din spate, semnalizatoare cu LED, bușon negru pentru ulei, capace negre pentru galeriile de admisie.
 
STREET SCRAMBLER cu URBAN TRACKER Kit 
Pentru a arăta ce se poate face cu extinsa gamă de accesorii Triumph, am creat un nou kit de inspirație ce transmite emoție: Urban Tracker îmbină stilul scrambler cu aptitudinile pentru turism, și conține:
geantă rigidă cu capacitatea de 25l, evacuare finală de tip slip-on de la Vance & Hines, bușon negru pentru ulei, bară de rigidizare pentru ghidon de culoare neagră, placă pentru număr de concurs, șa matlasată de culoare neagră, bare de protecție de culoare neagră, grilă și ramă pentru far, aripă anterioară înălțată, kit de protecție pentru partea inferioară a motorului.
 
SPEED TWIN cu GDC Kit
Kitul include: capace galerii admisie, evacuări pereche, ansamblu șa matlasată neagră, kit de protecție pentru partea inferioară a motorului de culoare neagră, semnalizatoare cu LED și kit pentru reamplasarea luminilor din spate, grilă și ramă far eloxate.


SCRAMBLER 1200 XC cu ESCAPE Kit 
Acest kit de inspirație destinat turismului cu bagaje arată gama largă de accesorii pentru turism și aventură care sunt compatibile cu noul Scramber 1200: geantă rigidă, protecții pentru mâini, proiectoare auxiliare LED pentru ceață, cric central și parbriz.
 
SCRAMBLER 1200 XE cu EXTREME Kit 
Acest kit se concentrează pe sporirea aptitudinilor în off-road, scoțând totodată în evidență stilul custom al noului SCrambler 1200. Conține: aripă anterioară înălțată, evacuare de carbon Arrow (omologată), protecție pentru radiator din aluminiu, bușon eloxat pentru ulei, bară de rigidizare pentru ghidon de culoare neagră, semnalizatoare cu LED și kit pentru reamplasarea luminilor din spate, talpă lată pentru cricul lateral, bare de protecție din oțel, grilă far, ramă far.