Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kit de șenile pentru Can-Am Maverick Trail
29 Mar

Kit de șenile pentru Can-Am Maverick Trail

Publicat de: Motoboom

Vehiculul side-by-side Maverick Trail este recunoscut pentru capacitatea sa de a parcurge orice teren, abilitățile SSV-ului în off-road fiind sporite de lățimea ce îl strecoară și pe poteci, fără a limita confortul pasagerilor. Agilitatea și caracterul aventurier ce fac parte din pachetul standard sunt acum sporite de un accesoriu opțional cu care poți ieși iarna pe terenul acoperit de zăpadă: Apache Backcountry Track Kit.


Concepute special pentru a fi folosite cu vehiculele Can-Am, gama de șenile Apache reprezintă un sistem ce se integrează perfect, atât ca aspect, cât și ca funcționalitate. Inginerii de la Can-Am au luat în calcul atunci când au proiectat sistemul Apache Backcountry puterea motorului și caracteristicile șasiului, astfel încât să ofere performanțe maxime fără a afecta manevrabilitatea și fiabilitatea SSV-ului. Sistemul include și un modul DPS care calculează indicațiile vitezometrului și asistă direcția.


Câteva specificații:


•    șenilele au lamele late de 2 inchi și înalte de 3 inchi pentru tracțiune maximă, chiar și în zăpadă adâncă
•    sistemul de tensionare a șenilei este ca și cel de pe snowmobile
•    suprafața mare de contact cu solul: 36 cm x 351 cm pe spate și 34 cm x 244 cm pe față
•    garda la sol mărită cu 7 inchi
•    cadrul e conceput pentru o distribuție a greutății echilibrată în zăpadă
•    cea mai mare flotabilitate posibilă
•    transmisie optimizată prin pinionul cu 17 dinți


Sistemul Apache Backcountry Track Kit pentru Can-Am Maverick Trail va fi disponibil din luna septembrie a acestui an la un preț ce urmează a fi comunicat.