Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kit de șenile pentru Can-Am
14 Nov

Kit de șenile pentru Can-Am

Publicat de: Motoboom

Can-Am a prezentat kitul de șenile Apache Backcountry pentru  ATV-urile și vehiculele side-by-side care îi ajută pe proprietari să nu lase în garaj utilajele atunci când vin zăpezile.


Apache Backcountry Track Kit a fost conceput special pentru zăpadă, în toate formele ei, de la pudră proaspătă și adâncă până straturi subțiri înghețate. Gama vehiculelor ce pot fi echipate cu acest kit a fost extinsă, de el beneficiind și modelele 2019 Outlander, Renegade sau familia Maverick Sport, astfel că aceste vehicule devin operaționale toate cele patru sezoane.


Dacă șenilele tradiționale destinate întregului an sacrifică performanțele în zăpadă pentru a avea polivalență, kitul Apache Backcountry a fost conceput pentru performanțe în zăpadă, combinând tehnologia șenilelor de pe snowmobilele Ski-Doo cu inovativul Apache 360 Track System. De asemenea, acest kit este destinat numai vehiculelor Can-Am pentru off-road, adică nu sunt făcute compromisuri pentru a fi un kit universal.


Gama de șenile Apache incude kitul Apache Backcountry care este destinat numai zăpezii, precum și kiturile Apache 360 sau 360 LT, care se pot folosi întregul an. Fiind proiectate de inginerii de la Can-Am, se integrează perfect și rapid pe ATV-urile și UTV-urile dedicate, fără a periclita funcționalitatea sau durabilitatea componentelor.


Mai multe detalii și specificații tehnice se găsesc pe site-ul producătorului.