Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kit “Black” pentru Triumph Street Twin
09 Feb

Kit “Black” pentru Triumph Street Twin

Publicat de: Motoboom

Triumph îmbracă motocicleta Street Twin cu accesorii de culoare neagră inspirate din lumea motocicletelor custom. E vorba de un kit numit “Black” conceput pentru a da un aspect mai “supărat” și mai distinct motocicletei. Acesta poate fi comandat odată cu motocicleta și vine ca versiune de bază, sau se poate achiziționa separat.


Cu kitul “Black”, clienții își pot crea propria motocicleta Street Twin: sistemul de evacuare e negru mat, șaua e înlocuită cu alta realizată într-un stil cât se poate de clasic, codița e acum ascuțită, iar semnalizatoarele cu LED sunt compacte pentru a sublinia stilul minimalist și totodată agresiv al motocicletei. Aceste elemente au fost gândite pentru a fi instalate ușor în atelierele reprezentanțelor Triumph  din întreaga lume sau de către clienți în propriile garaje. De altfel, din catalogul dedicat pentru Street Twin, se pot comanda peste 130 de accesorii inspirate din lumea motocicletelor custom.


Concret, kitul pentru motocicleta conține următoarele: evacuari mai scurte și mai ușoare din oțel inoxidabil acoperite cu ceramică neagră realizate de Vance & Hines, manșoane negre diferite de cele de serie inscripționate cu logo-ul Triumph, șa pentru pilot și pasager cu inserții 3D inscripționată Triumph, set de semnalizatoare cu LED cu design special, vopsea negru lucios, capac pentru rezervor din aluminiu eloxat de culoare neagră, codița cu aripa posterioară ascuțită și lampa de stop cu LED, set cu logo-ul Triumph care acoperă capatele de șuruburi.

 

Versiunea de bază a lui Street Twin costă la MotoBoom (importatorul Triumph în România) 9.390 euro, TVA inclus.