Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki Z900 2020 are două variante de putere
17 Feb

Kawasaki Z900 2020 are două variante de putere

Publicat de: Motoboom

Noul Kawasaki Z900 a fost prezentat în toamna anului trecut la EICMA, însă acum aflăm că acesta va avea două setări diferite pentru motor. Există varianta care scoate 125 de cai putere și încă una setată pentru 95 de cai, astfel încât, prin restricționare, să poată fi folosită și de către cei care au permis de conducere categoria A2.


O altă deosebire față de precedentul model o constituie modurile de pilotaj: sunt patru moduri diferite, inclusiv două care modifică puterea. Prețurile rămân în continuare foarte competitive: varianta de 125 de cai costă la Motoboom 9.290 euro (TVA inclus), iar cea de 95 de cai are prețul de 8.790 euro. Se poate comanda în patru variante de culoare: negru/gri (Metallic graphite grey / Metallic spark black), verde cu negu (Candy lime green / Metallic spark black), alb cu negru (Pearl blizzard white / Metallic spark black) și negru (Metallic spark black / Metallic flat spark black).


Actuala generație Kawasaki Z900 a ieșit în 2017 și a fost concepută având ca temă conceptul designului Sugomi. În esență, Sugomi reprezintă spiritul unui animal de pradă aflat la vânătoare, iar în cazul lui Z900 s-a dorit transpunerea acestuia în manevrabilitatea sporită și în poziția gata de atac pe care o are pilotul. Cadrul de tip trellis, ușor de numai 13,5 kg și motorul sportiv cu patru cilindri în linie, exprimă tehnologic ideea acestui concept.


Kawasaki Z900 2020
are standard sistem ABS, ambreiaj asistat cu alunecare controlată, cântărește 212 kg cu plinurile făcute și are un rezervor de 17 litri.