Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki Z H2 SE 2021 are suspensii semiactive Showa Skyhook
07 Dec

Kawasaki Z H2 SE 2021 are suspensii semiactive Showa Skyhook

Publicat de: Motoboom

Gama hypernaked de la Kawasaki se îmbogățește din 2021 cu un nou model: Z H2 SE, ce vine dotat cu suspensii electronice Showa cu tehnologia Skyhook, etriere Brembo folosite și pe seria H2, precum și cu noi scheme de culori.

Z H2 SE este o nouă versiune a lui Z H2, cunoscut pentru motorul supraalimentat și pentru designul caracteristic în stil Sugomi. Principala diferență e dată de pachetul KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension), sistemul ce gestionează suspensiile electronice Showa cu tehnologie Skyhook ce a fost implementat și pe Versys 1000 SE. Se păstrează motorul cu patru cilindri în linie răcit cu lichid, supraalimentat, ce are capacitatea de 998 cmc, distribuție DOHC, 16 supape și injecție electronică, ce scoate peste 200 de cai putere la 11.000 rpm și un cuplu de 137 Nm la 8.500 rpm.

Tehnologia Skyhook face călătoriile mai confortabile, reglează suspensiile în funcție de starea suprafeței de rulare la un interval de o milisecundă și ajustează în consecință comportamentul furcii Showa SFF-CA cu jambe de 43 mm și al amortizorului posterior Showa BFRC lite. Pe de altă parte, această tehnologie analizează și forța de decelerare în cazul frânărilor.

Și în ceea ce privește sistemul de frânare această versiune se diferențiază: dacă Z H2 are unitatea Brembo M4.32, Z H2 SE vine echipată pe față cu Brembo Stylema  ce oferă prestații superioare, un mai bun control al dozării, etrierele sunt mai mici, mai ușoare, pistonașele au un răspuns mai direct.

Ca și Z H2, SE e dotat cu lumini cu LED, bord cu ecran TFT cu conexiune Bluetooth ce se conectează la telefon cu ajutorul aplicației Rideology de la Kawasaki. Dotările de serie includ controlul vitezei de croazieră, moduri de pilotaj, control al tracțiunii KTRCS, launch control, quickshifter bidirecțional, ABS optimizat pentru viraje.

Kawasaki Z H2 SE 2021 va fi disponibil la Motoboom la un preț ce urmează a fi comunicat și se va fabrica în noua schemă de culoare negru/verde (Metallic Diablo Black / Golden Blazed Green).