Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki Z H2 – cât costă hypernakedul cu motor supraalimentat
29 Ian

Kawasaki Z H2 – cât costă hypernakedul cu motor supraalimentat

Publicat de: Motoboom

Kawasaki a anunțat prețurile pentru noul Z H2: acesta va ajunge în Europa din luna martie a acestui an și poate fi comandat la Motoboom la un preț de 16.990 euro.


Kawasaki Z H2 a fost prezentat oficial la EICMA în toamna anului trecut, are un motor cu patru cilindri în linie supraalimentat cu o capacitate de 998 cmc, scoate 200 de cai putere și e capabil de un cuplu de 137Nm la 8500 rpm. Spre deosebire de restul modelelor hypersport Ninja ce au motorul supraalimentat (H2 SX, H2, H2 R), Z H2 joacă un rol în familia Z, fiind un adevărat hypernaked. 


Inginerii japonezi au creat un streetfighter performant, motorul setat pentru a răspunde rapid în zona turațiilor joase și medii fiind instalat într-un cadru compact de tip trellis. Dotările standard includ suspensiile performante de la Showa cu multiple posibilități de reglaj, frâne Brembo monobloc, Kawasaki Quick Shifter (KQS), sistem pentru plecarea de la start (Kawasaki Launch Control Mode), Kawasaki Cornering Management Function (platforma inerțială cu ABS pentru viraje), control al vitezei de croazieră, moduri de pilotaj, ambreiaj asistat cu alunecare controlată, bord cu display color TFT, conectivitate cu telefonul prin aplicația Rideology, lumini cu LED peste tot.


Kawasaki Z H2 2020 se va fabrica în trei variante de culoare (negru, negru/verde, negru/roșu) și are ca rivali în clasa hypernaked modele precum Ducati Streetfighter V4, KTM 1290 Super Duke R sau Aprilia Tuono V4 1100 Factory.