Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki Versys SE vine în 2021 cu suspensii electronice Showa Skyhook
13 Oct

Kawasaki Versys SE vine în 2021 cu suspensii electronice Showa Skyhook

Publicat de: Motoboom

Pentru anul 2021, Kawasaki aduce câteva modificări modelului crossover Versys 1000. Va exista versiunea S ca model de bază, în timp ce varianta SE vine dotată cu suspensii controlate electronic. Se renunță la modelul fără „S”.

Versys 1000 SE fiind varianta de top, are ciclistica îmbunătățită cu acest sistem KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension) care lucrează pe baza unei noi tehnologii denumite Skyhook de cei de la Showa. Concret, ce face această tehnologie Skyhook EERA (Electronically Equipped Ride Adjustment): e un software actualizat pentru sistemul semi-activ KECS care asigură un comportament mai stabil şi se poate imagina ca un cârlig ce ţine motocicleta astfel încât roţile să reacţioneze optim la denivelări. 

Acest software a fost setat cu mare fineţe de inginerii de la Kawasaki pentru a păstra caracterul sportiv prezent la Versys 1000, fiind totodată delicat cu pilotul şi adaptându-se suprafeţei de rulare în timp real. Se reduce balansarea (în special atunci când se conduce cu pasager şi bagaje), direcţia rămâne stabilă la vitezele de pe autostradă şi induce un sentiment de siguranţă şi la pilotajul pe ploaie. Nivelul de amortizare de bază este determinat ca înainte, în funcție de modul de conducere selectat, iar preîncărcarea amortizorului central poate fi reglată.

Şi culorile au fost puţin schimbate pentru modelele anului 2021. Kawasaki Versys 1000 SE are trei niveluri de echipare (pe lângă SE mai există Tourer şi Grand Tourer ) şi este disponibil în combinațiile de culori Emerald (verde) / Metallic Diablo (negru) / Spark Negru (negru) și Emerald Storm Gray (gri) / Diablo Negru (negru metalizat) / Spark Black (Negru).


Sursa: Kawasaki