Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki va lansa o noua motocicleta de capacitate mica
04 Nov

Kawasaki va lansa o noua motocicleta de capacitate mica

Publicat de: Motoboom

Jurnalistii britanici de la Visordown sustin ca au primit o invitatie din partea constructorului japonez Kawasaki la un eveniment organizat in luna decembrie a acestui an, in cadrul caruia va fi prezentata o noua motocicleta de capacitate mica. Japonezii au specificat si faptul ca nu este vorba despre modelul Kawasaki Z125, lansat zilele trecute in Japonia.


Va reamintim ca cei de la Kawasaki au prezentat saptamana trecuta, in cadrul salonului Tokyo Motor Show, un nou model din familia Z a japonezilor, insa care nu a fost omologat pentru piata din Europa. Astfel, Kawasaki Z125 nu va putea fi importat pe pietele europene.


Kawasaki Z125 este o motocicleta compacta, de mici dimensiuni, in stilul monkey-bike. Aceasta va fi disponibila in doua variante pentru piata asiatica: modelul standard Kawasaki Z125 cu o transmisie automata si versiunea Kawasaki Z125 Pro care este echipata cu un ambreiaj manual.


Deocamdata nu se stiu alte informatii despre noua motocicleta Kawasaki care va fi lansata in Spania pe data de 11-12 decembrie. Unele zvonuri sustin ca ar putea fi vorba despre Versys 250/300, o motocicleta all-rounder de capacitate mica despre care s-a vorbit in ultima perioada in presa de specialitate din Asia.


Vizitati zilnic sectiunea de Stiri a site-ului nostru pentru a fi la curent cu tot ce misca in industria moto si powersports.