Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki pregateste revenirea in MotoGP
21 Ian

Kawasaki pregateste revenirea in MotoGP

Publicat de: Motoboom

Entuziasmul dat de vestea din 2014 conform careia Suzuki va participa in urmatorul sezon al MotoGP a disparut, insa fanii motociclismului viteza fac din nou scenarii dupa un alt anunt. Unul dintre cei mai importanti constructori de motociclete incearca revenirea in MotoGP, cei de la Kawasaki avand programat deja un test cu un prototip pe circuitul de la Jerez.


Pilotul de la clasa Moto2, Dominique Aegerter, a marturisit faptul ca a primit o invitatie din partea constructorului japonez pentru a testa un prototip pe circuitul de la Jerez, undeva la finalul lunii ianuarie.


„Echipa de teste Kawasaki va lucra cu mine, voi pilota un prototip. Invitatia a venit direct din partea uzinei, nu stiu exact ce anume voi testa. Motocicleta este echipata cu anvelope Michelin, insa nu cele pregatite pentru sezonul 2016” a declarat pilotul elvetian Dominique Aegerter.


Constructorul japonez Kawasaki a fost prezent cu o echipa oficiala de uzina in MotoGP intre anii 2003 si 2008, insa si-a anuntat la acel moment retragerea din pricina crizei financiare. Revenirea Kawasaki in motomondialul de viteza ar completa pretentiile iubitorilor motociclismului. Yamaha, Honda si Ducati se vor lupta in acest sezon cu Suzuki si Aprilia, iar din 2017 este asteptat si debutul austriecilor de la KTM.