Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki Ninja H2 pentru poliția din Dubai
24 Mai

Kawasaki Ninja H2 pentru poliția din Dubai

Publicat de: Motoboom

Garajul poliției celui mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite are mai multe vehicule exotice care patrulează sau participă la urmăriri: Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Aston Martin One-77 sau Bugatti Veyron. Anul trecut, flota a fost completată cu 24 de exemplare Kawasaki GTR1400, iar acum a fost prezentat un alt model care ar putea ajunge în dotarea poliției din Dubai.


Este vorba de un Kawasaki Ninja H2 care are mai multe îmbunătățiri față de varianta de serie. Suspensia de față provine de la motocicletele din MotoGP, fiind asigurată de o furcă Öhlins FGR300, la fel și frânele Brembo CNC GP4-RR cu discuri de carbon. Din fibră de carbon sunt realizate și jantele pe care este ștanța celor de la Rotobox.


Scăderea greutății nu ar fi fost atât de eficientă dacă nu s-ar fi umblat și la motor. Noi setări implementate de sistemul electronic luat de pe Ninja H2R (varianta pentru circuit) au crescut puterea de la 215cp undeva în zona a 300 de cai. Evident, și evacuarea a fost complet înlocuită cu una lucrată manual.


Kawasaki Ninja H2 este una din cele mai puternice și mai rapide motociclete create vreodată. Senzațiile date de motorul supraalimentat nu se pot compara cu nimic altceva. Costă la MotoBoom 28.490 euro (TVA inclus).