Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki Ninja H2 2015
10 Dec

Kawasaki Ninja H2 2015

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Kawasaki pregateste lansarea unei noi motociclete cu ocazia salonului moto Intermot Koln din aceasta toamna. Potrivit japonezilor, noul model, denumit Ninja H2, este o motocicleta construita dincolo de asteptari, care va revolutiona industria moto.


Cei de la Kawasaki sustin ca noua motocicleta va beneficia de cea mai noua tehnologie din domeniul moto, un lucru specific ADN-ului marcii Kawasaki la nivel mondial. Kawasaki Ninja H2 a fost denumita astfel dupa modelul de 750cc Mach IV H2, o motocicleta in trei cilindri construita din 1972 pana in 1975 prin care japonezii dadeau o lovitura serioasa pe scena moto, dominata in acei ani de englezi.


„Avand in vedere deprinderile si experienta inginerilor Kawasaki, nu doar din divizia moto, ci si din divizia aerospatiala, a turbinelor cu gaze si a altor domenii actuale, Kawasaki anticipeaza un impact international colosal in ceea ce priveste proiectul Ninja H2. Reunind „puterea colectiva“ a grupului Kawasaki, Ninja H2 incorporeaza tehnologia de ultima ora si inginerie la cel mai inalt nivel“, se arata in comunicatul japonezilor.


Constructorul japonez nu a oferit mai multe informatii despre noua motocicleta, insa unele zvonuri din lumea moto sustin ca Ninja H2 ar putea fi propulsata de motorul turbo supra-alimentat, prezentat de Kawasaki in toamna anului trecut cu ocazia salonului moto de la Tokyo.


Detaliile tehnice despre noul motor prezentate de constructor anul trecut au fost foarte putine. Japonezii nu au specificat nici macar capacitatea acestuia, insa dupa forma lui, noul motor seamana cu cel prezent pe modelele Kawasaki ZX-6R. Performantele unui motor de 600 cc supra-alimentat ar putea fi asemanatoare cu cele oferite de un motor de 1000 cc, aspirat normal, dar cu un consum mai mic de combustibil si mai usor, castigand in acelasi timp si spatiu.


Cei de la Kawasaki mai sustin ca proiectul Ninja H2 este conceput pentru a aduce inca un nume care intruchipeaza performanta si tehnologia de ultima ora, Kawasaki Ninja H2 schimband imaginea de ansamblu a motocicletelor pentru totdeauna. Pana la aparitia altor detalii despre noua motocicleta, puteti vedea mai jos cu teaser video de prezentare a noului model, lansat sub sloganul „Built beyond belief”: