Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki lansează șase noi modele luna viitoare
15 Oct

Kawasaki lansează șase noi modele luna viitoare

Publicat de: Motoboom

Luna viitoare, în noiembrie, ar fi trebuit să aibă loc cel mai important salon moto, EICMA, însă din cauza pandemiei acesta a fost anulat. Producătorii și-au programat lansările on line şi încep să apară informații interesante despre ceea ce vom vedea în această toamnă. Printr-un scurt şi misterios filmuleţ teaser, cei de la Kawasaki anunţă că sunt gata şase noi modele şi că le vom vedea pe 23 noiembrie. Oare despre ce o fi vorba?

Imaginaţia presei de specialitate şi a publicului a fost stârnită de noile modele şi au început să apară tot felul de presupuneri. Din filmuleţ vedem fiecare model (acoperit cu husă) sub lumina unui proiector, după care ni se arată şi domeniul de utilizare: deducem că vor fi motociclete din cele mai diverse categorii, de cross, adventure, pentru circuit sau turism sportiv. 

Trei dintre modele au jante cu spiţe, celelalte trei le au din aliaj cu braţe, asta e tot ce se ştie cu siguranţă. Probabil, cel mai aşteptat model este Ninja ZX-10R 2021, completat și de un Ninja ZX-10RR (cu dotări de top), însă și în ceea ce privește gama adventure sunt speranțe mari: va fi lansat un Versys-X 400 cu bicilindrul de pe Ninja 400 sau un înlocuitor al legendarului KLR 650? Va fi produsă și o versiune cu aptitudini off-road ale actualelor Versys 650 sau Versys 1000, cu roți spițate, greutate mai mică și alte suspensii? Până pe 23 noiembrie nu ne rămâne decât să dăm frâu liber imaginației. Sursa: Kawasaki