Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki lansează șapte noi modele luna viitoare
10 Iun

Kawasaki lansează șapte noi modele luna viitoare

Publicat de: Motoboom

Kawasaki a anunțat pe Twitter și pe site-ul din Statele Unite că luna viitoare, pe data de 7 iulie, vor fi dezvelite șapte noi modele. Fiind un teaser, nu cunoaștem mai multe detalii. Totuși, câteva lucruri sunt certe: din cele șapte vehicule, patru sunt motociclete și trei vehicule side-by-side, toate fiind dedicate pentru off-road.


Cum organizarea celul mai așteptat salon moto al anului (EICMA) este sub semnul întrebării din cauza pandemiei de coronavirus (în presa italiană se spune că săptămâna viitoare se va lua o decizie privind organizarea sau nu a Salonului de la Milano 2020), se pare că producătorii care au gata modelele pentru 2021 le vor prezenta online.


Până pe 7 iulie, atunci când vom afla cu toții detaliile, nu putem decât să ne punem mai multe întrebări. Sunt noile modele destinate și pieței din Europa? Vor fi numai modele destinate competițiilor, sau vom vedea și unele destinate publicului larg? Va scoate – în sfârșit – Kawasaki o motocicletă adventure de clasă medie care să înlocuiască KLR650 (care se vinde în continuare în Statele Unite, dar nu se poate înmatricula în Europa din cauza normelor Euro)? Va scoate Kawasaki un nou side-by-side cu patru locuri și motor turbo? Peste o lună o să aflăm răspunsurile.

 


Sursa: Kawasaki Twitter