Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki  KLX230 – enduro inmatriculabil disponibil din august la MotoBoom
06 Iun

Kawasaki KLX230 – enduro inmatriculabil disponibil din august la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Kawasaki a lansat KLX230, un enduro care se conduce legal și pe drumurile publice, întrucât se poate înmatricula și care va ajunge în Europa (inclusiv la MotoBoom) în luna august. Până în acest moment prețurile nu au fost anunțate, dar cu singuranța va fi un model accesibil.


Cu KLX230 poți merge oriunde, pe trasee off-road, pe asfalt, în oraș sau la drumuri mai lungi. Panoul de instrumente complet digital oferă multiple informații gratie unui ecran LCD ușor de utilizat: vitezometru, kilometraj, dublu contor de călătorie, indicator al nivelului de carburant, ceas și indicatoare luminoase. Cu o capacitate de 7,5 litri, rezervorul de combustibil asigură ore de călătorie cu un singur plin.


Proiectat pentru utilizarea pe drumuri cu gropi și noroi, noul cadru perimetral oferă stabilitate și agilitate, necesare pentru parcurgerea în siguranță a traseelor. Feedback-ul provenit de la piloții de teste Kawasaki a ajutat la obținerea unui echilibru între motor și cadru, astfel încât și începătorii, dar și cei experimentați se vor bucura de KLX230.


Jantele de aluminiu cu diametrul mare (dimensiuni de 21" față și 18" spate) depășesc în mod eficient obstacolele întâmpinate pe trasee și contribuie în mod semnificativ la performanțe, în timp ce suspensia cu o cursa lungă și garda la sol de 265mm sporesc capacitatea acestui model de a trece peste denivelări.


Motorul noului KLX230 e complet nou. Are răcire cu aer, o capacitate de 233cmc, este compact, contribuind la manevrabilitatea ușoară și greutatea mica a motocicletei, iar construcția simplă oferită de răcirea cu aer este ideală pentru traseele off-road.


Sistemul de frânare cu ABS a fost reglat cu atenție pentru a permite atât utilizarea pe șosea cât și în afara drumului și a fost conceput pentru a ajuta șoferii să se oprească eficient într-o distanță mică în ambele situații. ABS-ul cu două canale de la Bosch oferă siguranță suplimentară pentru pilotii incepatori și intermediari atunci când călătoresc pe o suprafață cu aderență redusă.