Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki are noi culori pentru Z900, Ninja 1000 SX și Vulcan S 2021
28 Sep

Kawasaki are noi culori pentru Z900, Ninja 1000 SX și Vulcan S 2021

Publicat de: Motoboom

Modelele naked, sport tourer și custom de la Kawasaki au pentru anul 2021 noi scheme de culori. Combinațiile grafice au scopul de a scoate în evidență principalele caracteristici ale segmentului în care se încadrează fiecare dintre aceste modele.

Kawasaki Z900 2021, care pune accent pe emoția și plăcerea pilotajului sportiv pe șosea, va fi disponibil în trei variante de culoare, fiecare dintre acestea având tușe stilistice cu negru pentru a sublinia agresivitatea: : Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black (combinație alb cu negru, cadrul și jantele fiind cu culoarea emblematică a firmei, adică verde), Metallic Spark Black / Metallic Red (negru lucios cu cadrul de culoarea roșie) și Metallic Spark Black / Metallic Greeen (negru lucios cu cadrul de culoarea verde). 

Specificațiile tehnice sunt cele ale modelului din 2020, adică are dotări electronice rafinate (moduri de pilotaj, control al tracțiunii), conectivitate cu telefonul prin Bluetooth sau lumini cu LED care arată aspectul modern, cresc vizibilitatea și siguranța. 

Kawasaki Z 900 costă la Motoboom 9.290 euro și se fabrică și într-o variantă pentru cei cu permis categoria A2 (preț promoțional acum de 8.390 euro), dar și într-o ediție specială “Performance”, care se distinge prin câteva accesorii precum deflector de vânt fumuriu, protecție pentru rezervor, șa personalizată și evacuare finală de la Akrapovič.