Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki are câteva modificări pentru Ninja ZX-10RR 2018
06 Oct

Kawasaki are câteva modificări pentru Ninja ZX-10RR 2018

Publicat de: Motoboom

Cei de la Kawasaki au făcut publice câteva schimbări de care va beneficia modelul ZX-10RR începând cu primăvara anului viitor. În 2018 schema de culori va fi păstrată, însă aspectul general va fi puțin cosmetizat. Partea frontală a rezervorului, care se apropie de zona jugului furcii, nu va mai fi roșie, ci argintie, iar capetele jambelor aceleiași furci iși vor schimba culoarea din roșu în verde.


Morihiro Ikoma, Directorul Kawasaki Motors Europe a declarat: “În mâinile piloților Kawasaki Racing Team Jonathan Rea și Tom Sykes, Ninja ZX-10RR a obținute victorii pentru superpole, pentru cele mai rapide tururi de circuit, curse și în final titlul de Campion Mondial de Superbike, în primul an de la intrarea în producție. Pentru echipele implicate în curse, pentru cei care iubesc circuitul dar și pentru piloții de stradă, modelul 2018 Ninja ZX-10RR reprezintă un pachet foarte performant și o bază pentru succcesul în concursuri ”.


Kawasaki Ninja ZX-10RR a fost lansat anul acesta și este omologat pentru curse. Numai 500 de exemplare se vor fabrica din această serie. Baza este Ninja ZX-10R, însă motorul e modificat la interior pentru a face față stresului de pe circuite (arbore, came, supape). Jantele sunt unele ultraușoare cu șapte brațe de la Marchesini, are quickshifter pe urcare și retrogradare, sistem electronic programabil și vine echipat cu pneuri Pirelli Supercorsa SP.